Cancerul nu e roz, dar se vindecă!

Alexandru Agarici, trainer în expresivitatea vorbirii, i-a avut în dialog în emisiunea „Expresii și Expresivitate – o oră de lifestyle” pe Diana Artene – doctor în nutriție și pe Doru Todoruț. Urmăriți pe canalul de Youtube București FM înregistrările cu cei doi invitați.
Dr. Diana Artene a venit optimistă în emisiune și ne-a asigurat că, urmare a studiilor, urmare a dezvoltării medicinei, cancerul nu e roz, dar se vindecă. Informațiile care circulă pe internet sunt extrem de confuze și nu sunt corectate de specialiști. Aflați despre „dieta leucoplast” – care sunt greșelile de abordare atunci când începem să ținem o dietă. Topul lucrurilor pe care le puteți face greșit vin din bune intenții. Mulți oameni dau sfaturi din frica pe care ei o au în fața bolilor. Nu uitați ca să mâncați doar atunci când vă este foame. De asemenea, rețineți că nu slăbim prin sport. Prin sport doar menținem rezultatele obținute în urma alimentației. Expresia preferată a Dianei Artene este: „Dacă crezi că poți, poți, dacă crezi că nu poți, nu poți. Oricum ai dreptate!”. Revedeți emisiunea pe canalul de youtube BucureștiFM.

Doru Todoruț muncește în studio la la noul single și la noul proiect solo. El compară viața de muzician cu aceea a unui sportiv. Antrenamentul constant, condimentat cu talent este bază pentru un artist. Atunci cand ești sus, să vezi că există și mai sus și să îți dorești să ajungi acolo. A recunoscut în emisiune că este impulsiv și crede că instictul funcționează mai mult la femei și mai puțin la bărbați. Pentru un artist, vocea este cel mai important atu și grija pe care o poartă acesteia este imensă. Doru compară un cântăreț de muzica pop cu un alergator al unei curse de scurte, iar interpretul de muzica clasică este asemuit cu un alergător de semimaraton și maraton.
Mulțumim Commons pentru că ne-ați primit cu atata generozitate și ne-ați găzduit studioul!

Pe 4 martie Alexandru Agarici le va avea invitate în emisiune pe Florentina Opriș – realizator și prezentator al emisiunii “Sport, dietă și-o vedetă” și pe Flavia Voinea – directorul București Fm.

Între timp, ne vedem pe BucurestiFM.ro, pe Facebook BucurestiFM și ne auzim pe 98,3 BeFM.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.