Ţiriac s-a implicat în contractul cu Nike

Cosmin Hodor, directorul de imagine al Simonei Halep, a recunoscut că Ion Ţiriac s-a implicat în negocierile cu Nike.

Hodor a ţinut să precizeze, conform site-ului telecomsport.ro că, Simona a fost tratată la fel ca marile staruri din tenis în momentul în care Ţiriac s-a implicat în afacere, iar suma negociată n-ar fi diferită .

,,Ţinând cont că domnul Ţiriac a negociat special, cred că ar fi fost aceeaşi sumă”, a precizat directorul de imagine al Simonei.

Este deja oficial faptul că Simona a bătut palma cu Nike. Gigantul american s-a arătat dispus să-i plătească în fiecare an sportivei noastre 1,7 milioane de dolari, pe o perioadă de patru ani.

Eleva lui Darren Cahill a intrat astfel oficial într-un club deosebit de select, din care mai fac parte nume mari din tenisul mondial, precum Roger Federer, Rafa Nadal, Serena Williams şi Maria Şarapova.

Detronată de Caroline Wozniacki în urma finalei de la Australian Open, jucătoarea din România va reveni de luni pe prima poziţie în clasamentului mondial. Accidentarea de la piciorului drept a împiedicat-o să mai continue turneul de la Doha şi să joace mai departe la Dubai.

Cu toate acestea, staff-ul Simonei a confirmat că sportiva din Constanţa va reveni în circuitul WTA la începutul lunii martie, la turneul de la Indian Wells.

Lasă un răspuns