Să cunoaștem finaliștii Eurovision Romania

Odată încheiata seria semifinalelor, așteptam cu sufletul la gura finala de pe 25 februarie de la Sală Polivalentă.
Avem emoții numai la gândul că sunt 15 finaliști talentați și cu potențial mare de câștig. Ei sunt cu atât mai agitați pentru că marele câștigător va fi desemnat de marele public spectator. Așadar, nu uitați să vă votați favoriții!

În ordinea numerelor de pe tricou, va reamintim fiecare dintre finaliști:

Semifinala de la Focșani a avut loc pe scena Teatrului Municipal și ii are câștigători pe :

• Alexia & Matei care au obținut 53 de puncte cu melodia „Walking on water” si care au fost prezenți în matinalul București FM.

Interviul îl puteți urmări aici: https://youtu.be/B6mMqizDjrg

• Santha Molina, mai exact Eduard Santha și Lucas Molina, care s-au calificat cu 35 de puncte și au performat cu atât de controversată melodie „Me som romales”.
Cei doi au fost și ei prezenți în emisiunea noastra de dimineață.

• Echoes, trupa formata din Liviu Elekes, Dan Ionescu, Claudio Dante, Alex Gomez și Cătălin Fotin. Melodia pe care o cânta băieții se numește Mirror si se pare că i-a impresionat pe jurați cat pentru 38 de puncte.

Interviul pe care l-au acordat pentru București FM se regăsește mai jos.
Va dau un teaser? Urmăriți să vedeți cine spune că nu vrea să ajungă la Lisabona!

A doua semifinală a avut loc la Timișoara, iar finaliștii au fost:

• Mihai Trăistariu a participat pentru a noua oara la Eurovision, De aceasta data cu piesa Heaven și s-a calificat cu 39 de puncte.
În cadrul interviului acordat București FM Mihai a reușit să scandalizeze întreg publicul pasionat de Eurovision. Sunteți curiosi ce a spus? Video mai jos.

• JukeBox & Bella Santiago se numără în top 3 favoriți ai acestei ediții Eurovision. Piesa lor se numește „Auzi cum bate” și a obținut 58 de puncte de încântare din partea juriului.
Ce credeți? Au fost și ei în matinalul București FM, iar Bella Santiago ne-a dat peste cap și ne-a făcut pielea de găină cu puterea vocii ei.

• Rafael & Friends a obținut 40 de puncte din partea juriului cu melodia We are one.
O parte din trupa a fost prezenta in matinalul Bucuresti FM, iar Răzvan și Bari au fost socati când Rafael a spus că unul dintre membri nu are ce cauta in juriu.
Sunteți curioși despre cine e vorba?
Urmăriți înregistrarea emisiunii de mai jos.

Mai sunt inca 6 finaliști despre care avem de povestit, până atunci suntem în continuare online si pe 98,3 București FM.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.