Incertitudine în vârful clasamentului la Fotbal în Sală Sports Events

Împerecherea echipelor în semifinale rămâne în continuare incertă, fiecare echipă din cele 4 clasate putând urca sau cădea în ierarhie.

Apa Nova nu i-a lăsat practic nici o șansă adversarei de la HP Inc., reușind să înscrie încă din minutul 2 și continuând să o facă la foc automat. A fost 3-0 la capătul primelor 15 minute și 8-1 la final, cu 4 goluri înscrise de cel mai eficient om al echipei, Dragoș Mihalache, respectiv Bogdan Niță care a marcat golul de onoare.

Derbyul serii a opus ocupantele primelor 2 locuri în clasament, Genpact respectiv HPE. A fost un meci de o înaltă calitate cu multe reușite în ambele părți.

Partida a început sub semnul echilibrului, echipele preferând să se tatoneze și să aștepte greșeala adversarului. Aceasta însă nu a venit și s-a intrat la pauză cu 0-0. A urmat repriza secundă unde am văzut mult mai multe ocazii de gol de ambele părți, în cele din urmă HPE deschide scorul prin Bogdan Bălăceanu la capătul unui contraatac.

A urmat apoi momentul decisiv al jocului, când în urma unui fault spiritele s-au încins și s-a lăsat cu eliminări în ambele tabere. Mai erau decât 2 minute de joc și Genpact a alergat după egalare pe care a reușit-o prin Cornel Dragomir.

Se termină egal astfel încât HPE rămâne în continuare pe primul loc în timp ce Genpact pierde locul secund în detrimentul Apa Nova.

Rămâneți conectați online pe București FM pentru a afla evoluția echipelor corporatiste în cel mai important campionat de fotbal în sală marca Sports Events.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.