Dr. Diana Artene și Doru Todoruț vin în emisiunea “Expresii și Expresivitate – o ora de lifestyle” de la București FM

Duminică, 25 februarie, de la 12:10, Alexandru Agarici îi are în dialog, în cadrul emisiunii, pe Dr. Diana Artene și pe Doru Todoruț.

Diana Artene este doctor în nutriție. Ea ne va spune care este abordarea ei cu privire la diete, cu privire la alimentația sănătoasă. Alexandru Agarici va aduce în discuție fel și fel de mituri despre alimentație si despre comportamentul oamenilor în fața farfuriilor cu mâncare. Dacă sunteți fan ciocolată, avem o veste extrem de bună pentru voi! Ascultați emisiunea de duminică pentru că trebuie să auziți asta!

În opinia lui Doru Todorut, muzica se aseamănă foarte mult cu sportul. Amândouă necesită antrenament zilnic și dedicare. Și să nu uiți să te proiectezi mereu mai sus decât ești! Alexandru a aflat de la Doru ca acesta are și un proiect solo. Mai multe despre muzica lui Doru Todorut ascultați duminică.

Vă invităm la “Expresii și Expresivitate – o ora de lifestyle” cu Alexandru Agarici, o întâlnire cu oameni creativi și un mod foarte plăcut de a vă petrece duminica.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.