FCSB umilită de Lazio

Vicecampioana României a fost batjocorită de Lazio în partida retur de la Roma din 16-imile Europa League.
Echipa latifundiarului din Pipera a venit în contact cu fotbalul adevărat din Europa şi a capotat. Elevii lui Dică au fost penibili pe tot parcursul meciului. Lazio a făcut ce a vrut în teren în prima repriză, a înscris de trei ori şi a avut şi alte patru mari ocazii de a mai înscrie. Repriza secundă nu a diferit cu nimic de prima, iar echipa din Roma şi-a arătat în continuare clasa.
Cam asta este adevărata valoare din campionatul românesc, un campionat în care ,,ciurucurile” sunt aduse libere de contract, sau jucători veniţi din ,,lumea a treia a fotbalului” sunt ridicaţi la rangul de vedete. Aroganţa şi prostia unor finanţatori din forbalul autohton, sau amatorismul şi ,,iubirea de Ciolan” a celor care conduc fotbalul din România, au fost o oglindă perfectă a spectacolului grotesc şi umilitor din această seară de pe Stadio Olimpico.
Ruşine celor care se cred că au arginţi şi ştiu fotbal, ruşine celor care conduc destinele fotbalului românesc.
Lazio a învins-o pe FCSB, cea care se consideră continuatoarea echipei care a câştigat Cupa Campionilor în 1986, cu scorul de 5-1.
Pentru Lazio au înscris Ciro Imobile în minutele 7, 42 şi 72, Bastos şi Anderson în minutele 35 şi 52. Pentru echipa finanţată de Gigi Becali a înscris ca şi la Bucureşti, Gnohere în minutul 80.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.