Ion Crăciunescu a avut dreptate !

FCSB s-a chinuit din greu în Derbiul de România cu Dinamo. Echipa antrenată de Nicolae Dică a reconfirmat prestaţia lipsită de consistenţă în partidele din campionatul intern şi a terminat la egalitate 2-2 cu rivala din Ştefan cel Mare.
Jocul neconvingător din partidele cu Botoşani, Mediaş şi CFR Cluj, pare să fi continuat şi în derby-ul de aseară de pe Naţional Arena cu eterna rivală Dinamo.
Fostul mare arbitru Ion Crăciunescu prezent la emisiunea de sport de vineri de la Bucureşti FM, a spus că FCSB ar trebui să confirme în partida cu Dinamo după succesul cu 1-0 din partida cu Lazio. Singurul arbitru din România care a arbitrat de la centru o finală de Champions League, a ţinut să sublinieze faptul că FCSB chiar dacă a făcut un joc eroic şi a câştigat cu echipa din Roma, în campionat jocul său lasă încă de dorit.
Echipa latifundiarului din Pipera a fost condusă de Dinamo cu 2-0 până în minutul 84, de o echipă care vinde jucători la preţuri mici pe bandă rulantă şi care a aliniat o linie de fundaşi considerată ca fiind cea mai slabă din istoria clubului din Ştefan cel Mare.
Doar sclipirile lui Budescu, Denis Man şi Teixeira au făcut ca echipa câinilor să nu se aleagă cu cele trei puncte puse în joc.
Echipei lui Miriuţă i-ai scăpat astfel printre degete cele trei puncte atât de importante pentru accederea în play off, iar echipa lui Dică a mai pierdut un tempo în faţa celor de la CFR Cluj şi a rămas la trei puncte în urma ardelenilor.
Cele patru goluri ale partidei de pe Naţional Arena au fost marcate pentru Dinamo de Pesic şi Torje în minutele 22 şi 57, iar pentru FCSB, de Man şi Tiexeira în minutele 84 şi 90+2.
În urma acestui rezultat, Dinamo e obligată să câştige sâmbătă cu Astra la Giurgiu pentru a merge în play off, iar FCSB a arătat că nu beneficiază totuşi de două echipe, chiar dacă are o bancă de rezerve numeroasă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.