Wozniaki, o Ţaţă care se crede lady

Numărul unu mondial şi-a dat încă o dată dacă mai era nevoie, arama pe faţă. ,,Trişoarea” daneză de origine poloneză s-a dezlănţuit în partida cu Monica Niculescu. S-a certat ca la uşa cortului cu arbitrul de scaun şi a jignit-o pe jucătoarea noastră atât în meci cât şi la interviul de la final. Caroline Wozniacki i-a reproşat arbitrului că o incomodează ţipetele scoase de Niculescu în timpul punctelor, pe care le-a şi imitat, apoi s-a plâns că românca foloseşte de fiecare dată metode nesportive.

Tupeul şi lipsa celor ,,şapte ani de acasă” a culminat prin dialogul avut cu arbitrul de scaun Emmanuel Joseph, care a considerat că strigătele Monicăi nu sunt exagerate. Atunci ,,Caro” s-a dezlănţuit în ,,toată splendoarea” ei, jignind-o pe româncă: ,,Da, desigur, pentru că ea poate câştiga doar enervând lumea!”, a spus daneza, făcând referire atât la modul în care Monica se exteriorizează, cât şi la stilul ei de joc, bazat în opinia danezei pe enervarea adversarului şi pe obţinerea greşelilor neforţate. ,,Asta e opinia ta, dar opinia mea e că ea joacă şi o face regulamentar”, a fost replica imediată lui Joseph.

De câte ori a pierdut daneza în faţa Mariei Sharapova sau a Viktoriei Azarenka, niciodată nu a îndrăznit să crâcnească, chiar dacă sunetele scoase de Sharapova sau Azarenka în timpul jocului, îi deranjau chia şi pe locuitorii din împrejurimile arenei de tenis.

Să nu uităm cum a procedat această jucătoare lipsită de fair-play în finala de la Australian Open cu Simona Halep şi atunci imaginea ,,frumuseţii interioare” a lui Wozniaki, este cea pe care o ştim deja.

Se pare că de unde nu e nici Dumnezeu nu cere, iar daneza nu a învăţat nimic de la prietena ei Serena Williams, o Doamnă a tenisului feminin şi un adevărat Număr Unu Mondial din toate punctele de vedere.

Lasă un răspuns