Simona Halep s-a retras de la Doha

Eleva lui Darren Cahill s-a retras de la turneul Premier 5 de la Doha. Simona a reuşit azi să ducă la bun sfârşit partida din sferturi cu americanca Cici Ballis pe care a învins-o cu 6-0, 6-4.

În setul doi, jocul Simonei a scăzut vizibil ca intensitate şi acurateţe, accidentarea mai veche de la gleznă fiind principalul motiv. Sfaturile lui Andrei Pavel au ajutat-o până la urmă să câştige manşa secundă, astfel că jucătoarea noastră părăseşte totuşi turneul din Emiratele Arabe fără înfrângere.

La finalul partidei cu americanca Bellis, Simona a ţinut o conferinţă de presă în care şi-a anunţat abandonul de la Doha, precum şi neparticiparea la următorul turneu, cel de la Dubai. Jucătoarea noastră a precizat că decizia luată se datorează problemelor grave de la gleznă, probleme tratate destul de superficial în scurta perioadă de recuperare.
,,Azi a fost mult mai rău decât ieri şi din această cauză am luat decizia să mă retrag. Nu e simplu, dar am vorbit cu doctorul meu şi mi-a zis că nu am suficient timp să mă refac. Am făcut pauză doar câteva zile şi am nevoie de mai mult timp. RMN-ul arată că am lichid şi tendinită la un deget de la picior şi trebuie să mă gândesc pentru prima dată mai mult la sănătatea mea” a mai precizat numărul doi mondial.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.