Simona este în optimi la Doha

Eleva antrenată de Darren Cahil şi-a respectat blazonul de favorită 2 a turneului de la Doha şi se califică în faza următoare a competiţiei. Jucătoarea din România a trecut în două seturi cu 6-3, 6-0 de rusoaica Ekaterina Makarova locul 36 WTA.
Primul set a fost la dispoziţia jucătoarei noastre, care a dictat aproape totul în teren. Simona a servit foarte bine şi a ştiut cum să destabilizeze jocul unei adversare de mâna stângă. Makarova a avut o tresărire de orgoliu atunci când scorul arăta 5-1 pentru Simona şi a reuşit să ajungă la 5-3. Acest lucru nu a însemnat foarte mult, pentru că românca se mobilizează din nou, îşi face serviciul şi încheie primul set în favoarea ei cu 6-3.
În manşa secundă Simona pare să-şi dea drumul cu adevărat la joc, schimbă registrul tactic şi începe să lovească şi mai puternic la limita terenului. Mingiile lungi şi plasate pe conţurile terenului, par să-i destabilizeze şi mai mult jocul Makarovei, care simte că nu poate face mai mult în faţa Simonei.
Scorul ajunge destul de repede la 3-0 şi apoi la 4-0, iar în teren jucătoarea noastră face o adevărată demonstraţie de forţă. Simona nu-i lasă nici o şansă adversarei şi îşi adjudecă şi setul doi cu 6-0.
În optimile turneului din Emiratele Arabe, Simona Halep va juca împotriva letonei Anastasija Sevastova.

Lasă un răspuns