Patru românce luptă pentru calificarea în optimi la Doha

Simona Halep, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu şi Mihaela Buzărnescu sunt cele patru românce care se vor lupta miercuri la Doha, pentru accederea în optimile turneului din Emiratele Arabe.
Simona Halep favorita 2 a turneului şi locul 2 WTA, o va întâlni în jurul orei 14:00 ( ora României) pe arena centrală, pe rusoaica Ekaterina Makarova locul 36 WTA. Este cea de-a şasea întâlnire dintre cele două jucătoare, iar bilanţul meciurilor de până acum este de 3-2 în favoarea Simonei. Întâlnirea cu Makarova este prima în care eleva lui Darren Cahil, va apărea în echipamentul Nike, noul sponsor tehnic al româncei.
Sorana Cîrstea locul 38 WTA va avea un meci greu pe terenul 3 în compania belgiencei Elise Mertens locul 20 WTA. Cele două jucătoare vor intra în teren în jurul orei 16:00, la finalul partidei dintre Anastasija Sevastova şi Naomi Osaka.
Monica Niculescu cea care a reuşit să producă marea surpriză de la Doha prin eliminarea Mariei Sharapova în primul tur, o va avea adversară de această dată pe slovaca Magdalena Rybarikova locul 18 WTA. Partida jucătoarei din Slatina este a treia de pe terenul doi şi nu va începe mai devreme de ora 17:00.
Tot pe arena centrală dar mai spre finalul zilei în jurul orei 19:30, va intra în concurs şi Mihaela Buzărnescu locul 43 WTA. Miki va avea o adversară de calibru, pe câştigătoarea turneului de la Roland Garros de anul trecut, letona Jelena Ostapenko.
Din păcate Irina Begu a acuzat probleme de sănătate la piciorul stâng, după efortul depus în cele două meciuri câştigate în întâlnirea de Fed Cup de la Cluj. Irina nu a putut să-i facă faţă în primul tur australiencei Samantha Stosur şi a pierdut în două seturi cu 6-4, 6-2.

Lasă un răspuns