Multe goluri în etapa a 9-a la Fotbal în Sală Sports Events

Aseara, in etapa a 9 – a a Campionatului de Fotbal in Sala Sports Events am avut parte de multa inclestare pe suprafata de joc a salii Premium Wellness Institute.

Derby-ul serii l-a repezentat prima partida, HPE primind replica celor de la Apa Nova. Primii au intrat foarte decisi pe teren, reusind sa conduca inca din minutul 7 cu 2-0. A urmat apoi revenirea celor de la Apa Nova care in numai 4 minute au egalat prin dubla lui Marian Merlici. Totusi, HPE a mai inscris o data, astfel ca la pauza s-a intrat cu 3-2. Repriza secunda a fost una de lupta, ambele echipe fiind la timona pe rand, golurile intarziind pana in ultimele 2 minute ale intalnirii, cate unul de fiecare parte. HPE invinge astfel cu 4-3 si isi consolideaza prima pozitie in clasament.

Multa pofta de joc si goluri am putut vedea in meciul dintre Radio Romania si UPC. Primii reusesc sa strapunga plasa adversa de multe ori si castiga cu 9-2, partida controlata pe toata durata celor 30 de minute si in care Gabriel Zamfir a fost one-man show cu cele 5 goluri marcate.

Un duel cat se poate de echilibrat a fost intre formatiile Deloitte si Genpact. Primii, cu cateva nume noi in angrenaj in urma improspatarii lotului au oferit o replica cat se poate de solida adversarilor reusind sa conduca pe tabela pana in minutul 21 cu 2-1. A fost momentul in care Genpact a egalat si apoi a apasat din ce in ce mai mult acceleratia. Eforturile le-au fost incununate in minutul 24 cand Cristi Ganfaleanu s-a infiltrat in atac si a reusit golul victoriei. Cu toate ca au trebuit sa se recunoasca infranti, jocul prestat poate da cu siguranta sperante celor de la Deloitte pentru rezultate pozitive in etapele ce urmeaza.

Lasă un răspuns