Beyond Divinity

Sursa foto: GeForce.com

Beyond Divinity este continuarea jocului Divine Divinity, despre care am discutat într-o rubrică anterioară. Pentru a începe cu singura veste mai puțin bună, nu este posibil să exportăm caracterele din jocul anterior, astfel că vom fi nevoiți să pornim la drum cu un erou care are nivelul 1 și, practic, nu știe să facă aproape nimic. Cred totuși că decizia producătorilor a fost corectă. Nu ar fi fost chiar normal să tăbărâm pe mobi cu un super erou, farmecul jocului dispărând astfel cu desăvârșire.

În rest, numai lucruri bune despre Beyond Divinity. Vom beneficia și de un caracter secundar și în mod evident cea mai bună alegere va fi să îi creștem mai ales abilitățile de ranger. Folosim un erou pe post de tank, blindat și capabil să încaseze multiple lovituri, în timp ce al doilea erou va sta la o distanță sigură și va arunca o ploaie de săgeți asupra inamicilor.

Vom avea și posibilitatea să intrăm într-un sistem de battleground, paralel cu povestea jocului, unde se poate acumula experiență suplimentară. La fel ca și în jocul inițial, același mob poate avea dropuri diferite, deci dacă avem timp și răbdare putem să reîncărcăm jocul și să doborâm de mai multe ori același mob până când se hotărăște să ne ofere un drop de care chiar avem nevoie. Lucrul acesta este valabil și pentru obiectele din joc, se poate întâmpla, de exemplu, să găsim un cufăr în care nu se află nimic, dăm reload, căutăm din nou și descoperim că de această dată cufărul este plin de goodies.

În viața reală din păcate acest lucru nu a fost încă descoperit, dar în Beyond Divinity putem să lăsăm o piatră de teleportare chiar lângă patul din camera eroului. Acesta se poate teleporta pentru a trage un pui de somn de refacere ori de câte ori dorește, o idee mult mai bună decât aceea de a consuma poțiuni de vindecare. Un somn bun este în mod evident cel mai bun remediu pentru oboseală. Chiar și în acest joc…

Lasă un răspuns