A biruit-o şi pe Rybarikova în turneul de la Doha

Monica Niculescu face din nou un meci mare şi o elimină din turneul de la Doha şi pe Magdalena Rybarikova locul 18 WTA. Sportiva din Slatina ajunge astfel în optimile turneului din Emiratele Arabe, după victoria în trei seturi cu 6-7, 6-2, 3-0(abandon), cu slovaca Magdalena Rybarikova.
Sportiva din România a pierdut primul set la tie-break după ce a avut 4-1. Prima manşă a fost una încâlcită,în care serviciul nu prea a contat şi unde s-au înregistrat nici mai mult nici mai putin de opt tie-break-uri. Monica este o jucătoare deosebit de ambiţioasă, strange din dinţi şi îşi striveşte adversara în manşa secundă cu 6-2. Sportiva noastră şi-a hărţuit adversara tot timpul cu scurte şi passing shot-uri în lung de linie, a jucat cu mintea limpede fiecare punct şi practice nu i-a lăsat nici o şansă adversarei sale.
În setul secisiv Monica îşi continuă jocul bine calculate şi o plimbă pe tot terenul pe slovacă. La scorul de 3-0 pentru sportive noastră, Rybarikova abandonează din cauza unor problem medicale.
Eleva lui Călin Ciorbagiu accede astfel în optimile turneului din Dubai, unde va da piept cu liderul mondial Caroline Woszniaki.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.