Prepelix

Sursa foto: mr.cacadu

Am uitat de “Prepelix”. Pur și simplu am uitat. Un lucru inimaginabil pentru universul jocurilor pe calculator, pentru că un om întreg la minte nu are cum să uite vreodată de această serie de jocuri. Cu scuzele de rigoare, încerc să mă revanșez prezentându-vă în această rubrică un pachet întreg de prepelicși, adică Prepelix 1, 2 și 3 în regim de “all inclusive”.

Toate jocurile din serie creează în mod evident dependență, așa că mare atenție la timpul pe care îl sacrificați în fața calculatorului (aceste avertismente trebuie repetate din când în când, așa că îmi fac datoria și vi le transmit).

Pentru cei care nu cunosc, Prepelix este de fapt un film de acțiune și suspans. Acțiune pentru noi, cei care avem o pușcă de mare calibru, și suspans pentru prepelicși, cei care zboară în toate direcțiile pentru a scăpa de gloanțe. Din păcate pentru prepelicși, aceștia nu pot fi iertați și lăsați să zboare în voia lor, pentru că vânarea lor ne aduce puncte. “Headshot-ul” este și aici un obiectiv prioritar, orice prepelix care beneficiază de headshot ne oferă în contrapartidă 25 de puncte, în timp ce un prepelix care este lovit în alte părți ale corpului ne aduce doar 5 sau 10 puncte.

Atenție, nu toți prepelicșii zboară pe traiectorii rectilinii uniforme. Unii zboară haotic, dar din fericire nu trebuie neapărat să împușcăm toți prepelicșii. Nu există nicio diferență de punctaj între un prepelix care zboară lin, dornic să fie doborât, și unul care ne obosește vederea zburătăcind orbește.

Și, atenție din nou, dacă vedem un prepelix care se uită fix la noi, iar noi apăsăm pe trăgaci și nu se întâmplă nimic, nu este din cauza faptului că am fost hipnotizați. Vom apăsa rapid tasta “Space” și arma va fi reîncărcată, un lucru pe care chiar l-aș aprecia drept util, dacă dorim să tragem în continuare în prepelicși.

Lasă un răspuns