Dragon Ring

Sursa foto: mmos.fr

“Dragon Ring” este un joc pentru leneși, ca să o spunem pe șleau. Putem chiar de la început să setăm jocul pe AFK (Away From Keyboard) și să ne uităm pur și simplu cum eroul nostru își face treaba. Primim un quest în care ni se cere să anihilăm 15 pirați, de exemplu, noi ne uităm la monitor cu ambele mâini cufundate în castronul cu popcorn, iar eroul își alege singur cel mai scurt traseu până în zona de conflict, doboară pirații și se întoarce tot singur pentru a-și ridica recompensa.

Este bine să ne afiliem la un clan pe cât de repede se poate, și asta nu pentru a ne putea lăuda și altora cu performanțele pentru care nu am mișcat un deget, ci pentru upgrade-urile pe damage și defense pe care clanurile le pot oferi. Eroul pe care l-am ales e pe cont propriu, dar nu fuge niciodată dacă se află într-o situație fără ieșire, astfel că este bine câteodată să mai apăsăm și noi o tastă pentru a-l scoate din pericolul respectiv.

“Dragon Ring” este un joc perfect pentru socializare, pentru discuțiile de pe chat cu alți mari războinici așa cum suntem noi. Este foarte interesant să urmărești comentariile, în care fiecare încearcă să te țină la curent cu ultimele tipuri de arme și armuri pe care “le-a găsit”, dar nimeni nu spune că “de fapt nu le-am găsit eu, ci eroul meu, nici măcar nu am fost în fața calculatorului pentru că era un film bun la televizor”.

Hai să nu zic 10, dar o notă de 9,90 pot să acord pentru grafica acestui joc. Dacă vă ține calculatorul, nu ar fi rău să aveți toate setările la maxim pentru a vă putea bucura de toate elementele vizuale pe care “Dragon Ring” le oferă.

Deci, să nu uităm ca în momentul începerii acestui joc să avem la îndemână popcorn, alune sau măcar o pungă cu semințe. Altfel cum am putea oare să facem față încercărilor atât de grele la care suntem supuși în “Dragon Ring”? 😛

Lasă un răspuns