Irina Baiant si Serban Pavlu in aceasta duminica la Expresii și Expresivitate

Alexandru Agarici, trainer de expresivitatea vorbirii, va va surprinde cu doi invitati extrem de interesanti in urmatoarea editie a emisiunii Expresii si Expresivitate – o ora de lifestyle, pe BucurestiFM – 98,3, duminica, 11 februarie de la 12:10.

Irina Baiant, artista care a realizat memorabilul moment al Fantomei de la Opera in emisiunea Vocea Romaniei de la Protv, este invitata lui Alexandru Agarici in prima parte a emisiunii. Irina i-a marturisit cu mult regret lui Alexandru faptul ca sustine concerte in toate tarile lumii, mai putin insa pe scenele teatrelor de opera sau opereta de la noi. Ar vrea ca romanii sa o cunoasca mai bine, sa se bucure si ei de spectacolele ei, de vocea ei.

Serban Pavlu, bine cunoscut din serialul UMBRE de la HBO, dar si din piesa de teatru Demnitate a Teatrului Independent Avangardia, face alaturi de Alexandru Agarici o trecere in revista a calitatilor actorului. Descopera impreuna faptul ca in societatea actuala sunt mult mai multi actori decat cei care termina cursurile facultatilor de profil. Parte din politicieni, parte din oamenii de business au veleitati de actori pe care le folosesc pe scena mare a vietii.

Mai multe despre viata artistei Irina Baiant si a actorului Serban Pavlu ascultati duminica, 11 februarie, in Expresii si Expresivitate – o ora de lifestyle, de pe BucurestiFM.

Lasă un răspuns