Ionuţ Lupescu vrea şefia FRF

Zilele trecute Florin Prunea declara că a discutat cu fostul mijlocaş al naţionalei şi că acesta înclina să candideze la şefia FRF. Acum lucrurile s-au limpezit, după ce Ionuţ Lupescu (49 de ani) a postat pe contul său de twitter un mensaj, prin care îşi anunţă decizia de a candida la alegerile FRF de pe 18 aprilie.
Susţinut de majoritatea membrilor Generaţiei de Aur şi văzut drept omul perfect pentru a-l învinge pe Răzvan Burleanu, Lupescu s-a decis să candideze şi i-a risipit astfel actualului preşedinte toată liniştea şi siguranţa pe care se baza, în perspectiva unui nou mandat la conducerea FRF. ,,Sunteţi mulţi care mi-aţi solicitat de-a lungul ultimului ani să îmi pun experienţa, cunoştinţele şi pasiunea în serviciul fotbalului din ţara mea. V-am auzit, am înţeles, am cântărit şi am luat decizia conformă cu dorinţele voastre, să îmi depun candidatura la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal”, a scris Lupescu, pe twitter.
,,Kaizerul” a renunţat la postul de şef al comisiei tehnice de la UEFA, pentru a încerca să aducă în sfârşit, schimbarea mult aşteptată din fotbalul românesc. ,,Am făcut-o pentru că uneori e bine să ieşi din zona de confort. Îmi era bine unde eram, dar cred că sunt suficient de matur şi de puternic pentru a încerca să schimb ceva. Repet, singur nu se poate. Toată lumea trebuie implicată şi toţi trebuie să înţelegem, pentru că altfel lucrurile nu se vor mişca” a mai precizat fostul component al Generaţiei de Aur.
Până acum, în afara lui Lupescu şi-au mai anunţat candidatura actualul preşedinte Răzvan Burleanu, Marcel Puşcaş, Victoraş Iacob şi Sorin Răducanu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.