”Punțile ( înghețate ) le trecem împreună!”

În această seară, în clubul TRUE de pe strada Covaci nr.9, în Centrul Vechi, Maria Gheorghiu face din nou punți către inimile noastre. Este primul concert de club din București de anul acesta și se anunță a fi unul cu foarte multă căldură sufletească.

”Nu știi niciodată ce-ți rezervă clipa. Astăzi s-ar putea ca fluturele să-și lepede crisalida. Poate se așeză pe umărul meu stâng. Nu poți cere nimic din ceea ce nu poate fi oferit dar te poți bucura de frumusețea clipei; așa, ea poate deveni a ta.. Eu asta am să fac!
Am să topesc punțile înghețate și pământul va înflori; aripi de îngeri vor cutreiera aerul și iubire din nou va fi.. Până când se va face din nou dimineață și soarele o să mă facă să deschid din nou fereastra, vă voi cânta sperând că voi ajunge cu sufletul nevătămat în următorul calup de viață. Voi trece puntea, dar nu singură. Punțile le trecem împreună. Lăsați tastatura, ieșiți din casă, haideți la concert, unde ne vom putea strănge în brațe, cu sinceritate, cu certitudinea unei experiențe reale, vii, plină de bucuria dăruirii! Stiți cât e de minunat să privești în ochii celuilalt cu lumină și să-i spui că ți-a fost dor ?”

Vor fi cântece de pe recent lansatul album Câmp de Lavandă, dar și refrene mai vechi, pe care publicul le știe. Nu vor lipsi refrenele Mariei Tănase sau cover-urile din repertoriul Cat Stevens, Dulce Pontes, Kansas, etc. Ca o noutate, Maria a promis că vine și cu o abordare personală a cântecelor …CENTENARE!

Lasă un răspuns