A început returul la Fotbal în Sală Sports Events

Primele partide ale returului la Fotbal în Sală Sports Events s-au desfășurat aseară la Premium Wellness Institute.

Radio România împotriva Apa Nova a fost poate cel mai palpitant meci de la actuala ediție prin prisma desfășurării ostilităților. Ținând cont că au avut doar 5 jucători valizi, primii au abordat, încă de la începutul partidei, o tactică de așteptare, lăsându-și adversarul să atace în valuri și încercând să speculeze pe contraatac orice ocazie ivită. Astfel s-a întâmplat în minutul 12 când Claudiu Purluca a încercat un lob de efect peste portarul ieșit din poartă care, cu siguranță, și-ar fi atins ținta dacă Robert Marincescu nu ar fi oprit-o cu mâna în afara suprafeței de pedeapsă.

A urmat just eliminare și 2 minute de inferioritate pentru Apa Nova care însă a reușit să țină de rezultat și s-a intrat la pauză cu 0-0. În efectiv complet în a doua repriză, Apa Nova a continuat să atace și în cele din urmă a reușit golul mult sperat prin Nicu Ștefăniță în minutul 26. A fost și golul victoriei, chiar dacă până la final am mai avut parte de câteva ocazii de ambele părți, jucându-se cu garda jos.

În al doilea meci al serii Genpact a întâlnit UPC și a avut o sete mare de revanșă după egalul din meciul tur. A fost practic un tur de forță al primilor care au reușit câte 5 goluri pe repriză, unul mai spectaculos ca celălalt, din care totuși trebuie remarcate reușitele de efect ale lui Robert Flesariu și Marius Botos. Cu toate că UPC a acuzat și lipsa unor piese importante din angrenaj, acest lucru nu stirbește jocul dezinvolt în care relațiile de joc sunt foarte bine lucrate de cei de la Genpact care au câștigat într-o manieră categorică aseară.

Am avut parte și de două neprezentari, HP Inc. și Optaros, punctele ajungând în visteria oponenților de la HPE respectiv Deloitte.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.