METEO: Vremea se mentine calda pentru aceasta perioada

Si astazi, in Capitala, vremea va fi calda pentru aceasta perioada a anului. Maxima termica va ajunge la 9-10 grade.

Cerul va fi noros si mai ales la inceputul zilei va mai ploua. Vantul va sufla in general moderat.

In tara, in vestul, nordul si nord-estul teritoriului, vremea va fi in general inchisa, cu valori termice diurne apropiate de mediile multianuale.

In aceste zone, temporar vor fi precipitatii moderate cantitativ, in prima parte a zilei predominant sub forma de ploaie, in jumatatea de nord a Moldovei, in Maramures si local in Transilvania se vor transforma in lapovita si ninsoare.

La munte, treptat vor predomina ninsorile si local se va depune strat nou de zapada, posibil mai consistent în nordul Carpaţilor Orientali si in Muntii Apuseni. Vor fi condiţii de polei.

În regiunile sudice şi sud-estice, cerul va fi temporar noros şi numai pe arii restrânse va mai ploua în special dimineaţa, iar regimul termic se va menţine peste mediile multianuale.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în zona montanã înaltã, dar trecãtor şi la cote mai reduse şi în sud, sud-est temperaturile maxime se vor încadra între 1 grad în nordul Moldovei şi estul Transilvaniei şi 12 grade în sudul Dobrogei. În zonele joase, izolat se va semnala ceaţã.

Lasă un răspuns