Directorul general al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti a demisionat

Sursa foto: www.miscareaderezistenta.ro

Directorul general al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, Bogdan Mîndrescu, a demisionat în urmă cu puțin timp.

În urma verificărilor, Corpul de control a anunțat o serie de nereguli în ultimi ani, privind societatea aflată în subordinea Ministerului Transporturilor.

Mai exact, în perioada ianuarie 2013 – octombrie 2017, unii directori, angajați ai companiei, dar și funcționari din minister, și-au plătit ilegal salarii de mii de euro, dar și deplasări de lux pentru așa zise programe de formare profesională.

Inspectorii au verificat sistemul de securitate și au descoperit astfel de angajați, care în 2016, au fost doar pe hârtie la muncă.

S-a descoperit și faptul că se dadeau salarii de 1.000 € pentru funcţionari care munceau doar o oră pe zi. În plus 4 înalţi funcţionari din Ministerul Transporturilor au fost angajaţi de directorul Aeroportului în Consiliul de Administraţie, ilegal, spun inspectorii corpului de control În tot acest timp pe Otopeni nu s-a mai investit în nimic.

Pe prima pistă a aeroportului nu există condiții eficiente de decolare și aterizare, iar pista a doua este operaţională doar parțial.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.