S-au încheiat meciurile din turul Campionatului de Fotbal în Sală Sports Events

Aseară s-au desfășurat partidele contând pentru ultima etapă a turului la Fotbal în Sală Sports Events.

Chiar dacă a făcut-o din nou la limită, Apa Nova reușește o nouă victorie, de data aceasta trecând de UPC cu scorul de 2-1. A fost un meci echilibrat, ambele echipe împărțindu-și șansele de gol, dar finalmente gestionat mai bine de jucătorii de la Apa Nova.

Radio România a venit fără nici o rezervă disponibilă în disputa cu HP Inc. și astfel se anunța un meci strâns. Nici adversarii de la HP Inc. însă nu au avut disponibilă toată echipa astfel încât Cristi Olaru, care ne-a obișnuit să apere buturile porții jucând de această data în teren. După 2-2 la pauză echilibrul s-a rupt, Radio România conducând la un moment dat cu 5-2 pentru ca tabela să arate la final scorul de 5-3.

Duelul celor de la HPE cu fostul lor portar care apară acum poarta celor de la Deloitte (Alex Popa) a fost un meci frumos în care jucătorii au făcut multă risipă de efort. Însă, experiența superioară a celor de la HPE a făcut diferența la final, rezultatul final consemnând o victorie clară cu 3-0. Cu acest rezultat HPE își asigură prima poziție în clasament la terminarea turului.

Lasă un răspuns