Go Fishing!

Sursa foto: Facebook/Go Fishing

Nu se cunoaște numărul exact, dar am putea spune cu aproximație că în România sunt vreo 2 milioane de pescari. Mă mândresc cu faptul că fac și eu parte din această comunitate. Este adevărat, eu nu merg la pescuit la bălți sau râuri pentru că trebuie să te trezești cu noaptea în cap și de multe ori mai este și frig, dar jocul Go Fishing îmi satisface toate pretențiile de pescar profesionist.

Și da, sunt pescar profesionist, pentru că doar profesioniștii sunt capabili să prindă 120 de pești în 30 de minute, folosind doar cocoloașe de pâine și o undiță care stă să se rupă, pentru că nu am încă bani pentru una mai bună. Ca și în viața reală, banii pe bază de muncă se fac greu și se cheltuiesc repede. În Go Fishing, totul costă bani. Odată intrați în joc, va trebui să ne calibrăm foarte bine balanța dintre cheltuieli și venituri, pentru că peștii prinși la început se vând pe doar câteva monede în timp ce uneltele de pescuit și momelile costă bani grei.

Este foarte important să evităm cheltuielile extravagante și la fel de important este să nu dăm banii pe lucruri de care încă nu avem nevoie… așa cum am făcut eu. Am cumpărat repede cu tot ce aveam o barcă nouă de cauciuc, pentru ca imediat după aceea să-mi dau seama că, la balta pe care avem voie să pescuim inițial, peștii nu se pot prinde decât stând pe mal… iar acum nu pot să mă mai deplasez la un lac unde am voie cu barca, pentru că drumul până acolo costă evident mai mult decât suma care mi-a rămas după achiziționarea bărcii… Minunat…

Dar omul din greșeli învață, așa că de acum înainte voi fi foarte atent și evident că voi recupera pierderile. În Go Fishing există sistem de achievements cu premii, colecții de obiecte care pot fi completate și vândute și nu în ultimul rând o serie de turnee online pe care le putem câștiga fără probleme… la cât de profesioniști suntem cu toții, pentru că din ce am văzut eu pe Facebook românul nu s-a născut doar poet, ci și pescar profesionist.

Fir întins!

Lasă un răspuns