Clasamentul se strânge în urma disputării etapei a 6 – a la Fotbal în Sală Sports Events

Aseară, în sala Premium Wellness Institute, s-au desfășurat partidele contând pentru etapa a 6 – a a Campionatului de Fotbal în Sală Sports Events.

Genpact și Apa Nova au oferit un spectacol frumos, aprig disputat. Prima repriză a stat sub semnul echilibrului, echipele dominând pe rând ostilitățile. Însă, mai pragmatici au fost cei de la Apa Nova care au reușit să înscrie de 2 ori în detrimentul unui singur gol primit. În repriza secundă, Genpact și-a împins adversarul în propria jumătate, creându-și numeroase ocazii de gol, dar s-au lovit de zidul din apărarea celor de la Apa Nova care a reușit să păstreze plasa porții intactă, astfel că rezultatul nu a mai suferit modificări până la final.

Seara a continuat cu un alt meci spectaculos în care s-au întâlnit UPC și HP Inc.. Deși conduși încă din minutul 2, primii au reușit să revină pe tabelă și să marcheze în două rânduri până în pauză. Repriza secundă a fost una de luptă în care eforturile celor de la HP Inc. s-au văzut încununate cu gol în minutul 29. A urmat apoi minutul fatidic pentru ei, UPC marcând de încă 2 ori în minutul 30 consfințind încă o înfrângere în ultimele secunde pentru HP Inc..

Într-un meci contând pentru locul 4, Radio România a întâlnit Deloitte. Am putut vedea 10 goluri și o multitudine de alte faze spectaculoase. Hattrickul marcat de Andrei Ursulică pentru Deloitte nu a fost de ajuns pentru a-și conduce echipa spre victorie. De partea cealaltă Gabriel Zamfir marchează în 3 rânduri pentru Radio România, secondat de Claudiu Purluca cu 2 goluri, Emanuel Petrescu și Victor Chiru cu un gol, astfel că rezultatul final de 7-3 îi ajută pe cei de la Radio să-și devanseze adversarii în clasament.

HPE adună încă 3 puncte în vistierie beneficiind de neprezentarea celor de la Optaros.

Lasă un răspuns