Simona Halep joacă pentru România la Fed Cup

Finalista de la Australian Open îşi ţine promisiunea şi va fi prezentă la Cluj în meciul împotriva Canadei din 10 şi 11 februarie. Deşi Simona Halep lăsase de înţeles imediat după turneul de la Melbourne că participarea la Fed Cup va fi incertă, marea noastră campioană va pune umărul pe teren alături de celelalte fete în partida cu canadiencele. Aceasta este o veste foarte bună, pe care căpitanul nejucător Florin Segărceanu a dat-o tuturor fanilor Simonei şi ai tenisului feminin românesc.

Se pare că până la începerea partidei de Fed Cup, glezna jucătoarei din Constanţa va fi aproape vindecată, iar problemele legate de epuizare, oboseală, ameţeli şi deficitul de săruri, probleme cu care s-a întors sportiva noastră din Australia, vor fi rezolvate în totalitate.

Cele patru jucătoare pe care Florin Segărceanu şi Alina Tecşor le-au convocat pentru meciul de la Cluj sunt: Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu şi Raluca Olaru.
Mihaela Buzărnescu, Monica Niculescu şi Ana Bogdan nu au fost convocate pentru întâlnirea cu Canada de pe 10 şi 11 februarie, întâlnire care se va desfăşura în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.
Jucătoarea numărul unu a Canadei, Eugenie Bouchard, nu va face parte din lotul care va veni în România.

Lasă un răspuns