Portarii au stralucit in etapa a 5-a la Fotbal in Sala Sports Events

Aseara in sala Premium Wellness Institute s-au desfasurat partidele contand pentru etapa 5 a Campionatului de Fotbal in Sala Sports Events.

HP Inc. si Apa Nova au oferit o partida dramatica, finalul fiind unul pe muchie de cutit. Primii, dupa ce au deschis repede scorul in minutul 4 prin Mihai Bancuta, au ales apoi sa practice un joc de asteptare, lasand adversarul sa controleze partida. Acest lucru s-a si intamplat, dar ocaziile din dreptul Apa Nova nu s-au concretizat in gol decat in minutul 13, astfel ca la pauza s-a intrat cu 1-1. In repriza secunda lucrurile au stat practic la fel, HP Inc. preferand sa se apere, lasandu-si adversarul sa atace in valuri. Exact inainte ca arbitrii sa fluiere sfarsitul jocului, nemultumit de rezultatul inregistrat, Robert Marincescu si-a parasit poarta, a preluat o actiune pe cont propriu si a inscris cu un sut plasat, aducand o victorie in extremis cu 3-2. Este a doua partida pe care HP Inc. o pierde in ultimul minut.

A urmat apoi, derby-ul dintre HPE si Genpact, partida care si-a respectat statutul de meci vedeta al acestei editii. Am vazut probabil cel mai bun fotbal de pana acum intre doua echipe foarte motivate. Ostilitatile in teren au fost conduse de HPE care a dominat jumatatea terenului, Genpact lasand impresia ca se concentreaza in primul rand pe a nu primi gol. Echilibrul a fost rupt insa de cateva greseli incredibile in apararea celor de la HPE care au gresit nepermis facandu-le practic adversarilor cadou 3 goluri. Desi au incercat sa revina pe final, fiind foarte aproape de egalare, nu au reusit decat 2 goluri prin Marius Balaceanu si Cristi Batcu (in rol de portar avansat), astfel ca scorul final a fost de 3-2 in favoarea Genpact care preia si sefia clasamentului in urma acestei victorii.

In ultimul meci al serii a iesit la rampa un alt portar, si anume Alex Popa de la Deloitte care a facut o partida remarcabila pentru echipa sa. Din cele 3 goluri ale echipei sale, 2 au purtat semnatura sa cu aruncari din poarta in poarta, la cel de al treilea fiind pasatorul perfect. S-a terminat 3-1, UPC reusind sa inscrie si ea pe final prin Daniel Manole.

Lasă un răspuns