Final Fantasy Brave Exvius

Sursa foto: www.dualshockers.com

Diferența dintre filmele și jocurile originale din seria “Final Fantasy” și jocurile “Final Fantasy” de pe Facebook este aceeași dintre a vedea filmul “Avatar” la cinematograf sau a-l vedea pe telefonul mobil. Cu toate acestea eu vă recomand să jucați “Final Fantasy Brave Exvius” pe Facebook, cu singura rugăminte de a nu parcurge mai mult de 30-40 de levels în fiecare zi. Dacă exagerați cu jocul, vă puteți trezi cu mâna anchilozată de la atâtea click-uri.

“Click pe mob repede și des” este singura modalitate de a reuși să-l doborâți în timp util. Fiecare nivel vă pune în fața a 3 inamici, 2 mobi și un miniboss, și aveți exact 30 de secunde pentru a-i învinge pe toți 3. Personajul pe care îl coordonăm, Rain, deși este însoțit de o echipă de 5 eroi, va duce de fiecare dată greul bătăliei. Ceilalți au fiecare un ritm personal de a lovi cu armele, în timp ce Rain poate lovi și de 10 ori pe secundă, dacă reușiți să dați click-uri cu viteza mașinii de cusut.

Există și un magazin, dar armele nu pot fi alese. Fiecare sumă cheltuită va genera o armă random, dar sistemul lor este cumulativ, așa că dacă aveți, de exemplu, o sabie de level 10 și magazinul vă livrează încă una, cele două se combină pentru a forma o sabie nouă de nivel 11.

Sunt două dropuri distincte. Monedele (cu care puteți cumpăra arme) și cristalele (cu care puteți upgrada eroii sau puteți cumpăra eroi mai puternici). Și dropul este tot random, astfel că s-ar putea să existe niveluri în care să luați doar bani sau doar cristale. La nivelul 500, magazinul începe să genereze arme mult mai bune, dar până atunci aveți foaaarte mult de clickclickclick. Să vă mai spun că la nivelul 1000 este adus un lot și mai bun? Mai bine nu vă mai spun…

“Final Fantasy Brave Exvius” este un joc în primul rând pentru fanii seriei, cei care au prins și Final Fantasy 1, acea minunăție clasică formată din câteva puncte și linii. Dar ce puncte… ce linii… ce vremuri…

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.