Dragon City

Sursa foto: games201.com

Oricine a urmărit seria “Urzeala Tronurilor” știe foarte bine că Daenerys are 3 dragoni. Sau mai bine zis avea 3, acum nu mai are decât 2 și nici pe aceștia nu îi văd prea bine în ultimul sezon. Deci Daenerys are 2 dragoni, ok? Ei bine, eu am 7 și acesta nu este decât începutul…

Faptul că am 7 dragoni pare un lucru extraordinar, problema este că am doar 7 dragoni dintr-un maxim posibil de 760. În jocul Dragon City, dacă îți petreci cea mai mare parte din viață cumpărând, crescând și împerechind dragonii, îi poți avea în colecție pe toți 760.

Pentru ca dragonii să fie fericiți și să se înmulțească repede, micul nostru orășel trebuie să producă în primul rând mâncare. Nu vă faceți griji, dragonii din joc sunt atipici, ei mănâncă legume și dintr-un motiv care îmi scapă sunt doar câțiva care pot zbura, restul doar se învârt în jurul copacilor sau ce mai fac ei pe acolo.

Deși par foarte prietenoși, în momentul în care ne hotărâm să îi trimitem la luptă împotriva altor jucători situația se schimbă. Dragonii noștri își vor folosi atunci întreg arsenalul din dotare, vor bombarda cu flăcări și cu diverse tipuri de vrăji dragonii adversarilor și vor face tot posibilul să câștige bătălia. La fel ca în multe jocuri în care apar elemente de magie, contează foarte mult din ce clasă de magie este fiecare dragon. De exemplu, un dragon de foc nu va avea nicio șansă împotriva unui dragon de apă pentru că, așa cum am aflat cu toții până acum, apa are tendința de a stinge focul și nu viceversa.

Nu este obligatoriu să folosim sistemul PvP. Dacă nu vă surâde ideea de a vă bate cu alți jucători, puteți să vă petreceți întreg timpul alocat acestui joc doar pentru a vă completa colecția de dragoni și de a-i îndopa cu tot felul de alimente, lucru care în mod evident îi face foarte fericiți. Cine n-ar fi…

Lasă un răspuns