Despre stil vestimentar și inovație în Expresii și Expresivitate

Ora de lifestyle la Bucuresti FM de la ora 12 cu Alexandru Agarici a adus cu ea in studio doua invitate. Adina Buzatu si Andreea Paul au venit pentru o discutie savuroasa despre pasiuni si experiente.
Adina Buzatu ne-a povestit cu mare entuziasm cat de mult studiu si cata intuitie este in ceea ce face. Stilista este de parere ca orice se poate educa – chiar si stilul vestimentar – si ca nu e nevoie decat de un pic de atentie la detalii. Alexandru Agarici a reusit sa o faca sa marturiseasca si faptul ca nu este singura! Adina ne-a dezvaluit ca este puternic sustinuta de antrenoarea de fitness, Luminita Nicolescu, cu care isi incepe fiecare dimineata si de la care primeste sfaturi pretioase.

Impreuna cu Alexandru Agarici si Andreea Paul, lumea inovatiilor va fi de acum inainte mai simplu de inteles. Oportunitatile prin care tehnologia ne va schimba viata in urmatorii ani, ne vor surprinde. Mai mult, am aflat de la Andreea ca: “la fiecare cinci minute, in lume apare o noua inventie sau se produce o noua descoperire. A fi competitiv inseamna sa tii pasul cu tendintele viitorului”.

Va asteptam si duminica viitoare, pe Bucuresti FM (98,3) la o noua emisiune “Expresii si Expresivitate”. Pana atunci, Alexandru va asteapta cu ganduri si pareri pe FB la https://www.facebook.com/expresiisiexpresivitate/

Lasă un răspuns