Geniul cu inimă de copil

Cel mai mare jucător de tenis din toate timpurile, Roger Federer şi-a trecut în cont al 20-lea turneu de Grand Slam. El l-a învins în finala turneului de la Melbourne, pe croatul Marin Cilic în cinci seturi cu 6-2, 6-7, 6-3, 3-6, 6-1. Elveţianul a demonstrat încă o dată dacă mai era nevoie, că tenisul practicat de el este parcă din altă galaxie. Federer la cei 36 de ani, pare să le spună prin jocul său adversarilor de pe teren, că nimeni şi nimic nu îl poate opri să mai câştige şi alte turnee majore în următorii 2-3 ani.
Noul campion de la Australian Open, a fost extrem de emoționat, a plâns şi s-a comportat ca un copil, după câştigarea finalei cu Cilic. Acest ultim trofeu câştigat de Roger Federer, reprezintă un adevărat record în tenisul masculin de până acum, adică mai pe înţelesul tuturor, Federer a câştigat 10% din trofeele de Grand Slam din era Open !!!!!!!!!!!
„Vreau să le mulțumesc tuturor fanilor care umplu arenele. Mă faceți să fiu neliniștit, să ies și să mă antrenez. Vă sunt recunoscător pentru tot. Mulțumesc echipei mele și celor care lucrează ca acest turneu să fi posibil. Vă iubesc ! „, a declarat legenda Federer la finalul partidei cu Cilic, plângând în hohote.
Cât despre cei care iubesc tenisul de câmp, nu le pot spune decât că sunt norocoşi, pentru că sunt contemporani cu genialul Federer.

Lasă un răspuns