Neonatologia Spitalului Județean renaște din donații

Atunci când statul construiește mai anevoios, societatea civilă demonstrează că se pot găsi soluții.

Un exemplu concludent îl găsim la Constanța, acolo unde ong-urile reușesc să reconstruiască de la zero, o parte a Spitalului Județean.

Este vorba, mai exact, de secția de terapie intensivă a nou născuților unde, până acum, mii de copii au pierit pentru că nu au avut acces la aparatură performantă sau pentru că pur și simplu nu au avut un loc într-o secție prea puțin încăpătoare față de necesarul unui spital în care ajung pacienți din patru județe: Constanța, Tulcea, Călărași și Ialomița.

Alina Pătrăhău de la asociația Dăruiește Aripi ne vorbește, în emisiunea ”România de nota 10”, despre acest program generos de care vor beneficiu, pe viitor, în mod gratuit, foarte multe familii din comunitatea dobrogeană.

Vă invităm să ascultați in aceasta seara ”România de nota 10”, o ediție în care faptele bune și capacitatea de implicare în spațiul public ne stimulează pe toți și ne arată că există speranță pentru rezolvarea unor probleme grave din comunitatea noastră. Emisiunea se gaseset si pe site-ul romaniadenota10.ro.

Lasă un răspuns