Favoritele se impun în etapa a 4-a la Fotbal în Sală Sports Events

Favoritele și-au respectat statutul în etapa a 4 – a a Campionatului de Fotbal în Sală Sports Events.

Apa Nova, deși condusă încă din startul partidei de Deloitte cu 2-0, a strâns rândurile și cu o mobilizare exemplară în urma indicațiilor de pe margine, au întors rezultatul într-o manieră categorică în favoarea lor. S-a terminat 8-3 după 3-2 la pauză, Dragoș Mihalache reușind un hattrick.

Genpact a predat încă o lecție de fotbal, de această dată, victima cazându-i cei de la HP Inc. Practic am văzut o singură echipă pe teren, care a încercat, într-un meci controlat cu autoritate, să își închege și mai mult relațiile de joc. În lipsa lui Cristi Ganfaleanu, accidentat, Robert Flesariu a preluat banderola de căpitan și totodată rolul de coordonator al echipei, reușind și de această dată să își poarte echipa spre succes cu cele 4 reușite.

Optaros și HPE profită de imposibilitatea adversarilor de a alinia 4 jucători la oră de start și adună 3 puncte în clasament.

Rămâneți conectați online pe București FM pentru a urmări evoluția echipelor în cel mai important Campionat de Fotbal în Sală dedicat companiilor din București.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.