Duelul titanilor!

CSM Bucuresti incepe jocurile din grupele principale ale Ligii Campionilor cu cel mai puternic adversar si in acelasi timp o rivala, meci care tinde sa devina o traditie, formatia ungara Gyor.

La București vine campioana Europei, echipa pe care CSM a bătut-o în finala Ligii Campionilor, la Budapesta, in mai acum 2 ani, după aruncările de la 7 metri!

Româncele au învins Gyorul în Ungaria, dar nu au făcut-o până acum în România!

Au fost două meciuri CSM-Gyor în istoria întâlnirilor directe. Și de fiecare dată maghiarele au plecat cu victoria din Capitală. Echipa pregătită de selecționerul României, Ambros Martin, are însă trei victorii în Polivalenta din Capitală, impunându-se și în fața Oltchimului, o dată!

„Ne era dor de Liga Campionilor. Am jucat ultimul meci în noiembrie. Așteptăm încrezători startul și sperăm să-i facem fericiți pe suporteri” a spus inaintea meciului Helle Thomsen, antrenoare CSM București.

Pentru prima dată în acest sezon, daneza se va putea baza la meciul cu Gyor pe toate handbalistele pe care le are la dispoziție. Excepția se numește Anastasia Lobach, bielorusa care s-a operat de ligamente înainte de startul în Liga Campionilor, din acest sezon.

Au revenit însă Majda Mehmedovici, Gnosianne Niombla, Camille Ayglon, Line Jorgensen, care au lipsit la diferite meciuri în prima parte.

De la echipa maghiara nu va juca interul stanga Eduarda Amorim care va lipsi de pe teren cel puțin 6 săptămâni.

CSM – Gyor se va disputa cu casa închisă, bilete fiind vândute cu mult timp înainte.

”Se vede interesul acestui joc, am fost obligaţi în decembrie să scoatem biletele la vânzare, iar azi ne putem lăuda cu sold-out şi este un lucru foarte bun. Pentru meciul de vineri şi-au anunţat prezenţa 135 de suporteri maghiari pus alţi câţiva sponsori care fac parte din staff”, a spus la conferinta de presa dionaintea partidei, team-managerul echipei CSM Bucureşti, Nicolae Luca.

Campioana Romaniei continuă drumul spre Final Four-ul Ligii Campionilor din poziţia de lider al grupei principale I, cu 6 puncte, tot atâtea câte are şi adversara din primul meci, Győr ETO, formaţie aflată pe locul secund.

Din grupă mai fac parte Rostov – 4p, Nykobing – 4p, Krim Ljubljana – 2p, FCM Midtjylland – 2p.

In aceiasi Grupa se mai joaca duminica in prima etapa: Nykobong – Rostov si Krim Merkator- Midtjyland.

Bucurestifm va transmite in direct meciul CSM Bucuresti – Gyor!!!

Primele impresii de la Sala Polivalenta vor fi la Sens Unic dupa ora 18.00, apoi pe parcursul programelor Bucurestifm aflati ultimele informatii inaintea partidei si aspecte in direct cu desfasurarea meciului.

De la ora 14.00 In Comunitate oficiali ai clubului bucurestean CSM vor fi direct cu Razvan Ursuleanu si Sorin Savin.

Din Sala Polivalenta Victor Mihalache si invitatii sai vor dialoga pentru iubitorii sportului in direct la Bucurestifm!

CSM Bucuresti – Gyor se va juca vineri de la ora 20.30 in Sala Polivalenta din capitala.

 

Lasă un răspuns