Divine Divinity

Sursa foto: YouTube/Fracture

Divine Divinity este primul joc din seria Divine și îl recomand în mod special pentru gamerii de școală veche, cei care nu renunță la niciun obiect găsit pe parcursul aventurii și care au răbdare să omoare un mob de mai multe ori pentru a obține o recompensă cât mai mare. De altfel, această idee de a relua jocul până în momentul în care un mob oferă ceva este extrem de importantă în fazele de început ale acestui joc, atunci când eroul nostru este practic sărac lipit pământului.

Dacă doriți să nu aveți niciun fel de bătăi de cap, faceți setarea inițială pe easy și alegeți un erou rogue. Acesta, ca orice rogue care se respectă, are abilitatea “backstab”, specifică clasei sale, iar acest lucru face diferența chiar și în luptele cu adversari foarte puternici. Dacă de la nivelul 8 adăugați și otravă pe arma eroului rogue, Divine Divinity devine o plimbare relaxantă și lipsită de emoții. Firește, la polul opus, există întotdeauna setările hard pentru amatorii de senzații tari, cărora le recomand un mag, acel personaj care are mereu probleme cu mana, singura resursă care îi alimentează vrăjile.

Toate tranzacțiile cu vendorii sunt influențate de reputația cu aceștia, o reputație care, la fel ca în lumea reală, se câștigă greu și se pierde foarte repede. O bună reputație înseamnă prețuri mici iar acest lucru de regulă ne place nu doar într-un joc pe calculator.

Un sfat cred eu important este acela de a salva cât mai des jocul și de a merge pe mai multe salvări în paralel. Se poate întâmpla să ajungeți într-o situație de luptă extrem de complicată și nu ar fi rău să aveți o salvare anterioară la care să vă puteți întoarce.

Și să nu uitați să citiți cât mai mult. În realitate, dar și în joc. Cărțile și manuscrisele pe care le întâlniți conțin de multe ori indicii care vă ajută să treceți peste pasaje care aparent sunt imposibile. În rest, distracție plăcută cu Divine Divinity, unul dintre jocurile care și în prezent este apreciat de un număr impresionant de gameri.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.