Va fi mult mai greu cu Kerber

Simona Halep s-a calificat în premieră în penultimul act al turneului de Grand Slam de la Australian Open, după victoria categorică din sferturi cu jucătoarea din Cehia, Karolina Pliskova.
În penultimul act al competiţiei de la Melbourne, sportiva noastă va avea o misiune mult mai grea cu Angelique Kerber. Nemţoaica un fost număr unu mondial şi câştigătoare la Australian Open în 2016, este într-o creştere de formă şi pare să-şi fi regăsit pofta de joc şi siguranţa din 2016. Kerber a demolat-o practic în sferturi pe americanca Madison Keys cu 6-1, 6-2 şi este neînvinsă anul acesta. Noul ei antrenor Wim Fissett, cel care a lucrat şi cu Simona Halep o perioadă, a adus în jocul nemţoaicei unele noutăţi. Kerber o jucătoare de mâna stângă, o jucătoare care dă multe mingi înapoi şi se bazeză pe o defensivă solidă, a trecut acum la o apărare agresivă, cu lovituri tăioase de pe fundul terenului în cross şi în lung de linie. Kerber ia foarte repede mingea acum şi impune un ritm de joc alert, ritm care îi permite de multe ori să urce la fileu, de unde îşi procură multe puncte. Eleva lui Fissett a arătat pînâ acum o condiţie fizică excelentă, lucru care a ajutat-o mult în victoriile din turneul de la Antipozi.
De partea cealaltă Simona Halep ne-a arătat că poate bate pe oricine la ora actuală şi că are capacitatea de a-şi seta jocul exact cu ce are nevoie pentru a învinge . Eleva lui Darren Cahill stă mult mai bine la capitolul mental şi se poate baza pentru a face diferenţa în teren şi pe noul său serviciu. Dacă nu vor fi probleme cu accidentarea de la gleznă din turul întâi, Simona va avea o bună deplasare în teren şi cu siguranţă o va bombarda pe Kerber cu un întreg arsenal de lovituri, pe care le stăpâneşte aproape la perfecţiune.
Românca noastră o va înfrunta pe Kerber joi dimineaţă de la ora 07:00 pe Rod Laver Arena.
Baftă Simona, românii vor fi alături de tine cu trup şi suflet şi te vor încuraja de oriunde s-ar afla joi dimineaţă !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.