Goluri multe în etapa a 3 – a la Fotbal în Sală Sports Events

Am avut parte de multe goluri în ultima etapă scursă din cadrul Campionatului de Fotbal în Sală Sports Events.

Am văzut o primă repriză echilibrată între Radio România și Genpact în care diferența a fost făcută de autogolul lui Gabriel Cornateanu și de un contraatac al lui Robert Flesariu chiar la ultima fază. În schimb, în repriza a doua, ostilitățile au stat total altfel, Genpact făcând legea pe teren și reușind să mai înscrie de încă 4 ori, consființind rezultatul final de 6-0.

Deloitte și HP Inc. au oferit poate cel mai spectaculos joc de la această ediție în prisma desfășurării golurilor pe tabelă. Primii au reușit să se desprindă la 4-0 în minutul 20 și nimeni nu mai putea pune la îndoială o victorie facilă. În consecință, relaxarea în joc și-a făcut loc astfel încât a urmat apoi o revenire de senzație a celor de la HP Inc. care au reușit egalarea cu doar 2 minute înainte de final. Și poate că remiza ar fi fost cel mai corect rezultat dacă Andrei Ursulică nu ar mai fi punctat încă o dată în minutul 30, aducând în extremis victoria pentru Deloitte.

HPE își continuă parcursul perfect, înregistrând o nouă victimă aseară, de data aceasta la un scor care ne scutește de foarte multe comentarii. A fost 8-1 după 5-1 la pauză, victorie la care Cristi Batcu a contribuit cu cele 3 reușite ale sale secondat și de colegul său Lazăr Bogdan, autor al unei duble. Putem menționa și că învingătorii și-au permis în ultimele minute ale disputei să îl introducă în teren pe Andrei Rădulescu, apărătorul de drept al buturilor.

Apa Nova adună și ea 3 puncte în vistierie ajungând la 4 în total.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.