Tribez & Pets

Sursa foto: Facebook/Tribez & Pets

Primul lucru care mi-a plăcut la jocul Tribez & Pets este acela că primesc o cutie gratuită la fiecare 4 ore. Cele mai multe jocuri de pe Facebook au un sistem de premii daily, ceea ce înseamnă că în fiecare zi, și doar o dată pe zi, primești ceva. În Tribez & Pets, primim 6 cutii pe zi, doar să nu uitați să vă puneți ceasurile să sune la fiecare 4 ore, pentru că dacă nu deschizi cutia cadou nu se resetează cronometrul pentru următoarea.

Bun, acum să vedem ce găsim în cutii. Bineînțeles că găsim monede de aur virtuale, cu care putem să upgradăm animalele. Pentru că aceasta este principala misiune din acest joc, și anume upgrade-ul animalelor. Să luăm veverița, de exemplu. A mea e deja nivelul cinci, ceea ce înseamnă că îmi dă bonus de 80% la nu am reținut exact ce și mai am nevoie de doar 1904 nuci de cocos pentru a avea o veveriță de nivelul 6.

Cu leul însă am câteva probleme, recunosc acest lucru. Ca să-l fac nivelul 5 mai trebuie să culeg 1717 ciuperci, ceea ce nu înțeleg absolut deloc. De ce nu este interesat acest leu de copanele de pui care sunt prezente peste tot și nu poate fi upgradat decât cu ciuperci? În fine. Acestea ar trebui să fie problemele producătorilor jocului, nu ale mele.

Cred totuși că sunt într-un stadiu al jocului destul de avansat. Peste 7 niveluri voi primi și un dinozaur pe post de pet și atunci să vezi distracție. Nu că acum nu ar fi, pentru că este chiar foarte distractiv să pornești împreună cu prietenii de pe Facebook într-o expediție de colectare a ciupercilor sau nucilor de cocos.

Deși foarte mulți dintre acești prieteni ai mei pun pe Facebook poze foarte frumoase cu animăluțele lor, eu încă nu am îndrăznit să pun o poză cu veverița. Simt că încă e prea firavă, nu e dezvoltată așa fizic cum aș vrea eu și de obicei nu prea iei like-uri când pui poze cu animale subnuntrite. Poate după nivelul zece încolo. O să mă mai gândesc la asta…

Lasă un răspuns