Invatamantul romanesc -un pericol pentru siguranta nationala!

E bine sa-ti pastrezi traditiile,sa le conservi,ele iti dau identitatea. Traim insa in secolul internetului,uneltele au devenit gadgeturi,iar inteligenta artificiala lucreaza pentru noi. Drept urmare nu mai putem face performanta cu uneltele bunicilor.

Expresia < pe vremea comunismului se facea scoala>e corecta, gresit este insa sa credem ca din acest motiv trebuie sa facem scoala ca atunci.Din pacate asta se intampla!

Marian Staș, este președintele asociației Clubul „Liderii Mileniului Trei” ,predă un curs de matematici aplicate în politici publice la „Harvard Kennedy School”, în Statele Unite ale Americii, și consultanță de proces, coaching și mentorat, la Universitatea din București. Marian Staș spune ca e nevoie de o noua paradigma, Romania functioneaza in secolul XXI cu un sistem de invatamant de secol XX, care reprezinta o amenintare directa la adresa sigurantei nationale.

Are solutii, stie cum sa faca,nici nu-i foarte greu. Pasii sunt extrem de simplii.Ni i-a explicat pe toti,matematic,am inteles din prima. Am intels si de ce nu se face,dar asta-i alta poveste…

Asculta o discutie relevanta pentru invatamantul romanesc!

IN Comunitate- de luni pana vineri de la 14.00 la 15.00

Realizatori-Mihaela Ionita si Razvan Ursuleanu

Producator-Cristina Toma

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.