Războinica şi-a respectat blazonul

Simona Halep reuşeşte să treacă peste momentele dificile din partida partida maraton cu Lauren Davis şi a jucat astăzi entuziasmant împotriva japonezei Naomi Osaka.

Simona nu a dat semne că entorsa suferită în primul tur i-ar mai crea problem şi a avut o foarte bună deplasare în teren. Eleva lui Darren Cahill se califică în sferturile turneului de Grand Slam de la Australian Open, cu o victorie solidă în două seturi cu 6-3, 6-2 împotriva japonezei Osaka.

Primul set a fost unul la început de tatonare, în care Simona a anulat mai multe mingi de break ale japonezei care a forţat aproape la fiecare punct. Jucătoarea noastră a dat dovadă de character, a avut o foarte bună deplasare în teren, a ţinut mult mingia în teren, iar serviciul a fost unul de calitate. Încet încet Simona pune presiune pe adversară şi îşi trece în cont primul set cu 6-3.

Setul doi începe cu un break al japonezei care forţează dorind să recupereze terenul pierdut în primul act al meciului. Simona rezistă şi îşi ia break-ul înapoi în game-ul următor, după care preia iniţiativa în teren. Favorita 1 de la Australian Open face în continuare o demonstraţie de forţă în teren, serveşte impecabil, returnează aproape perfect şi îşi fixează adversara în defensivă. Jucătoare din România se impune fără probleme şi în setul doi cu 6-2 şi pune punct unui meci dominat în momentele cheie de Simona.

Eleva lui Darren Cahill a făcut azi cel mai bun meci al ei din acest sezon şi se califică în sferturile turneului de Grand Slam de la Melbourne, unde o va întâlni în faza următoare a competiţiei pe câştigătoarea din partida Karolina Pliskova – Barbora Strycova.

Lasă un răspuns