PSD a amânat numirea noilor miniștri!

PSD va stabili, vineri, într-o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional, programată la ora 11:00, componenţa cabinetului condus de premierul Viorica Dăncilă.

Liderul social-democrat, Liviu Dragnea, a explicat că fiecare propunere va fi analizată în forurile de conducere ale partidului şi a precizat că pot face parte din guvern chiar şi membrii care sunt cercetaţi penal.

”Fiecare organizaţie sau fiecare membru al Comitetului Executiv să facă propuneri pentru un membru al cabinetului sau să facă propuneri să nu mai fie un membru al cabinetului în următorul guvern. Ele vor fi centralizate şi vom veni în Comitetul Executiv vineri, unde va fi votat fiecare în parte. Dacă vor fi mai multe propuneri pe un minister, Comitetul Executiv va analiza cu multă seriozitate şi cu multă atenţie care este cea mai bună propunere, pentru că dinclo de reprezentarea politică, cel mai important lucru este ca orice membru al cabinetului să fie bine pregătit şi să-şi aducă contribuţia lui la îndeplinirea unui program de guvernare bun”, a declarat liderul social-democrat.

Liviu Dragnea a dat asigurări că în prima şedinţă a noului cabinet condus de Viorica Dăncilă, care va avea loc pe 31 ianuarie, va fi adoptată ordonanţa care va amâna termenul de depunere a formularului 600, care stabileşte plata de către persoanele fizice autorizate a contribuţiilor sociale şi de sănătate.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.