Prima ediție de Expresii și Expresivitate cu Nicoleta Nuca și Amalia Neacșu

“Expresii și Expresivitate” a garantat o atmosfera relaxantă, amuzantă, destinsă și educativă! Si s-a tinut de cuvant.

Prima emisiune editie a emisiunii “Expresii și Expresivitate” le-a avut invitate pe Amalia Neacsu si Nicoleta Nucă. Pentru ascultătorii BeFM care sunt în postura de viitori părinți sau de proaspeți părinți, educatorul perinatal al Asociației SAMAS, Amalia Neascu a venit de la Pitești în studioul emisiunii. Si ne –a invatat multe lucruri importante: de ce sunt primele 1000 de zile cele mai importante în viata unui om, ce aduce laptele matern în dezvoltarea bebelușului sau care sunt 5 cele mai frecvente greșeli pe care Alexandru Agarici spune că le-a făcut atunci când copiii lui erau bebeluși.

In cea de-a doua parte a emisiunii, ascultatorii BeFM au fost pusi într-o postură inedită și, provocată de Alexandru, Nicoleta a predat lecții de respirație. Mai mult, artista ne-a dezvaluit care a fost prima melodie cântată de aceasta pe la vârsta de 6 ani dar și despre cum a învățat, deși este atât de tânără, lecția “iertării”.

O prima editie savuroasa si daca ne-ai ascultat ‘Expresii si Expresivitate’ asteapta cu mare drag impresii si ganduri pe pagina lor de Facebook

Lasă un răspuns