Comandament de iarnă la Primăria Capitalei!

250 de utilaje de deszăpezire sunt pregatite să intervină din aceastã searã, pe arterele importante din Capitală.

Primarul general Gabriela Firea a cerut astăzi operatorilor responsabili cu deszăpezirea, la comandamentul de iarnă convocat la sediul Primăriei Capitalei, să acționeze cu seriozitate în această noapte și mâine dimineață cu tratamente antiîngheț și pentru îndepărtarea zăpezii, având în vedere că în unele zone stratul de zăpadă va fi de 10-12 cm.

De asemenea a cerut responsabililor RATB să ia măsuri ca mijloacele de transport în comun să circule iar refugiile și stațiile de tramvai să fie curățate de zăpadă.

Primarul general a făcut apel la administratorii sau proprietarii clădirilor să curețe trotuarele de zăpadă sau gheață din dreptul imobilelor.

Și Direcția de Asistență Socială va lua măsuri ca niciun om al străzii să nu rămână pe stradă, existând posibilitatea să se cazeze peste 700 de persoane în adăposturile municipalității dacă și aceste persoane vor coopera.

Primarul general Gabriela Firea a anunțat că oamenii pot sesiza anumite disfuncționalități în funcționarea serviciilor publice sau pentru alte probleme, la telefonul gratuit 0800.800.868.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.