Ana Bogdan părăseşte Australian Open

Eleva lui Gabriel Moraru se opreşte în turul trei la Australian Open. Chiar dacă a pierdut în faţa americancei Madison Keys, Ana Bogdan a făcut un turneu foarte bun la Melbourne, iar calificarea în turul trei la un Grand Slam, a fost o premieră pentru jucătoarea din Sinaia.
Sportiva din România nu a jucat rău, dar nu a mai avut puterea de concentrare din partidele trecute. Ana a început puţin crispată primul set, permiţându-i americancei să preia controlul jocului şi să capete încredere. Cu mai multă experienţă, Madison Keys speculează fiecare mingie şi câştigă puncte importante care îi aduc un prim set cu 6-3.
În manşa secundă, Ana pare mai sigură pe ea, se concentrează mai bine şi începe să-i pună probleme americancei. Din păcate jucătoarea noastră nu poate menţine ritmul impus de adversară, care loveşte puternic şi trimite la limita terenului aproape fiecare mingie.
Madiso Keys câştigă până la urmă meritat în două seturi cu 6-3, 6-4 şi va juca în optimi cu învingătoarea din partida Aliaksandra Sasnovic – Caroline Garcia.

Lasă un răspuns