S-a scurs prima săptămână de Fotbal în Sală Sports Events

S-a scurs prima săptămână a proiectului de Fotbal în Sală Sports Events și odată cu ea și primele 2 etape ale turului.

Cu siguranță cel mai frumos joc al serii a fost întâlnirea dintre Apa Nova și HPE. După ce primii au deschis scorul rapid în minutul 2 prin Marian Merlici, adversarii au marcat 4 goluri consecutive, astfel că la pauză s-a intrat cu 4-1. În repriza secundă, Apa Nova a fost aproape de încă o revenire spectaculoasă, ca și în etapa trecută, apropiindu-se la un moment dat la un singur gol distanță. Nu a fost însă de ajuns, spațiile libere din apărare dând șansa celor de la HPE să mai înscrie de încă 3 ori, cel mai eficient jucător fiind și de această dată Andrei Crăciun, autorul unui hattrick.

Dupa semieșecul din meciul inaugural, Genpact a strâns rândurile și a intrat foarte concentrată în partida împotriva celor de la Deloitte. Acest lucru s-a văzut în jocul prestat, reușind să înscrie câte 5 goluri și, totodată, să mențină plasa porții intactă în fața atacurilor adverse. Cu toate că cei de la Deloitte au acuzat lipsa unor jucători importanți, putem spune că am asistat la un recital Genpact la care au strălucit Robert Fleșariu, cu multe driblinguri de efect dar și Cornel Dragomir, autorul unei duble.

Deși s-a zbătut și în unele momente a dovedit că poate mai mult, UPC s-a înclinat în fața Radio România cu 4-1. Primii au condus după primele 15 minute cu 1-0 dar pauza s-a dovedit un sfetnic foarte bun pentru adversari. Inspirați și în privința schimbărilor, aceștia au întors spectaculos rezultatul, Emanuel Petrescu și Victor Chiru reușind fiecare să înscrie de câte 2 ori.

HP Inc. a profitat de problemele celor de la Optaros și adună primele 3 puncte în clasamentul acestei ediții.

Lasă un răspuns