Kylie Minogue vorbește despre albumul ”Golden”

Cântăreața australiană Kylie Minogue a acordat un interviu în care a spus ca s-a simțit ”fragilă” atunci când a început să lucreze la un nou album de studio, intitulat ”Golden”, la scurt timp după ce s-a despărțit de logodnicul ei, actorul Joshua Sasse, informează Press Association.

Artista a acordat interviul în emisiunea prezentată de Chris Evans. pe postul BBC Radio 2, care a difuzat primul single (intitulat ”Dancing”) extras de pe noul album.

”Eram puțin cam fragilă atunci când am început să lucrez la acest album, dar am analizat acest lucru și mi-am spus că era momentul potrivit pentru a fi sinceră, pentru a trece peste toate obstacolele și să ofer publicului câteva instantanee despre locul în care mă aflu acum în viața mea. Mi-a adus o mare satisfacție”, a declarat artista.

”Am lucrat la acest album în multe locuri din Nashville și asta m-a învățat că trebuie să pun mai multă poveste într-un cântec și să îl prezint într-o manieră ușor diferită. A fost un instrument bun pentru a mă exprima. În mod normal, atunci când compui o piesă, începi cu câteva acorduri și compui versuri pentru ele. Acum a fost invers și am început cu o chitară, dar vorbind cu textierii despre ceea ce voiam să spun în acel cântec. Trebuie să lucrezi cu oameni talentați, compunerea unei piese poate fi ca un fel de terapie, trebuie să te simți confortabil vorbind despre lucruri personale”, a adăugat Kylie Minogue.

”Golden”, cel de-al 14-lea album de studio al cântăreței Kylie Minogue, va fi lansat pe 6 aprilie.

Lasă un răspuns