Trafic blocat pe DN1

Sursa foto: www.zdp.ro

Traficul este blocat pe DN1, între Brașov și Predeal. La această oră este coadă de tiruri între cele două localități. Poliția a decis restricționarea vehiculelor cu masă mai mare de 7,5 tone, indiferent de echipare.

Azi-noapte, zăpada a blocat mai multe mașini de mare tonaj, în județul Prahova. Timp de câteva zeci de minute, șoferii au rămas în mașini, în zona localităților Posada și Maneciu.

Între timp, Poliția rutieră a instituit un filtru pe DN1, la Nistoresti, pentru a nu lăsa autoturismele să mai urce spre Valea Prahovei, decât cele cu lanțuri.

Vremea face probleme și pe DN 67C, între Novaci și Rânca, drumul a fost închis din cauza viscolului.

Reprezentanții CNAIR actionează în toate zonele afectate, cu precădere pe sectoarele de drum în rampă și în pantă, pentru a evita eventuale blocaje.

Anumite sectoare de drum au fost blocate de autocamioane neechipate corespunzător și au îngreunat intervenția drumarilor în timp util.

De asemenea, traficul se desfășoară îngreunat din cauza ninsorii și vizibilității reduse, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa.

Între kilometrii 144 şi 212, pe suprafaţa carosabilă, s-a depus un strat subţire de zăpadă. Se acţionează cu un număr de 27 de utilaje care împrăştie material antiderapant şi acţionează în baterii de câte 3 utilaje.

Lasă un răspuns