Galatron

Sursa foto: Pooh's Adventures Wiki

Aș recomanda jocul Galatron în primul rând celor care sunt familiarizați cu termenul “Galaxian”. Dacă acest “Galaxian” nu vă spune nimic, atunci vă propun să ne întâlnim la rubrica următoare unde sunt sigur că voi găsi un joc pe gustul vostru. Dar dacă știți ce înseamnă “Galaxian”, atunci pot să vă spun că Galatron este un fel de strănepot bine hrănit, un urmaș demn de tot respectul al acelui străbunic care făcea furori în sălile de jocuri din secolul trecut.

Galatron nu ne pune la dispoziție decât o singură navă. Atât. Cu restul veniți voi, asta însemnând viteză, calm, îndemânare și timp liber. Foarte mult timp liber.
Deși am văzut foarte multe filme science fiction, nu am recunoscut proveniența navelor spațiale care ne atacă permanent. Probabil că sunt adunate de prin toate colțurile universului. De fapt, la cât de multe sunt, cred că le-au adus pe toate. Este infernal de complicat să supraviețuiești prea mult timp la acest asediu neîncetat, deși nava noatră are câteva atuuri care pot face diferența în mâinile unui pilot experimentat.

În primul rând, puterea proiectilelor poate fi înbunătățită, chiar și pe parcursul unei misiuni, dacă reușim să adunăm containerele care cad din navele distruse. Există, de asemenea, și un sistem de rachete aer-aer pe care îl putem folosi, și, nu în ultimul rând, niște nave companion care pot fi și acestea upgradate. Vă povestesc despre aceste atuuri așa, mai mult de atmosferă, pentru că dacă gamerul este prăfuit (era să spun “așa, ca mine”) atunci misiunile nu durează foarte mult…

Dacă reușiți în prima zi să faceți 50.000 de puncte atunci înseamnă că aveți skillz, n-am ce comenta. Dar dacă reușiți să faceți 500.000 de puncte, ei bine, atunci cred că pentru voi Galaxian nu a fost doar un cuvânt, ci mai degrabă un concept de viață…

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.