Irina Begu părăseşte turneul de simplu de la Australian Open

Sportiva antrenată de Aremon Apostu-Efremov nu a reuşit să treacă în turul doi de croata Petra Martic. Jucătoarea din Bucureşti nu a jucat rău , dar putem spune că a scăpat meciul printre degete. Begu a început mai slab partida, apoi a reuşit să echilibreze situaţia în primul set, dar o mică ezitare a costat-o pierderea primei manşe cu 6-4.
Setul doi până la jumătate a fost dominat de jucătoarea din România, care reuşeşte să se distanţeze la 3-1. Croata profită de o relaxare a Irinei şi egalează imediat la 3. Jocul este echilibrat în continuare şi se ajunge la 5-5 şi apoi la 6-6 în tie-break. Martic este mai pragmatică şi cu un moral mai bun, iar aceste lucruri îi aduc câştig de cauză, astfel că jucătoarea croată câştigă şi prelungirile seturlui doi cu 7-3.
Martic o va întâlni în runda a treia pe tailandeza Luksika Kumkhum. Asiatica a eliminate-o turul doi pe Belinda Bencic, cea care în primul tur a învins-o pe Venus Williams.
Irina Begu părăseşte astfel turneul de simplu, dar peste aproximativ două ore va reveni în teren în concursul de dublu. Begu va juca alături de Monica Niculescu, iar cele două românce vor avea un meci greu împotriva perechii Lucic Baroni/Andreea Petkovic

Lasă un răspuns