Debut la Fotbal în Sală Sports Events

Prima etapă a ediției 2 de Fotbal în Sală marca Sports Events a debutat aseară, când echipele au făcut cunoștință cu suprafața de joc a sălii Premium Wellness Institute, dar totodată și cu dimensiunile terenului și a mingilor.

Primul meci, totodată și derbyul serii a opus Radio România și Apa Nova Veolia, echipe ce au terminat ediția trecută pe locurile 2 respectiv 3. Am văzut un meci cu multe reușite în plan personal în care Radio România a preferat tactica contraatacului. Rezultatul a fost un neverosimil 3-0 în minutul 20 și victoria era foarte aproape. A fost momentul revirimentului pentru cei de la Apa Nova, care au asigurat omul în plus prin ieșirea avansată a lui Robert Marincescu din poartă. Strategia s-a dovedit cât se poate de eficientă, aceștia reușind egalarea în extremis în ultimul minut. A fost un meci de un nivel foarte înalt calitativ, prin jocul prestat, ambele echipe demonstrând că pot învinge orice adversar la această ediție.

De la ora 20:45 a urmat duelul foștilor colegi și anume HPE și HP Inc. Conduși foarte bine din teren de căpitanul Bogdan Bălăceanu și cu Andrei Crăciun autor a unei duble, primii au reușit să confirme calculele hârtiei care îi dădea favoriți cerți, învingând astfel cu 5-1 într-un meci controlat de la un capăt la altul.

Meciul 3 a fost reprezentat de confruntarea dintre UPC și Genpact, un meci pe care îl putem descrie ca unul de luptă, în care echipele și-au împărțit pe rând ocaziile de gol, poate cu un plus pentru cei de la Genpact. Când toată lumea se pregătea să intre cu 0-0 la pauză, Cornel Dragomir reușește să se inflitreze foarte bine în apărarea adversă și să înscrie pentru Genpact în ultimul minut al primei reprize. A urmat alergarea celor de la UPC după egalare, care a venit în urmă unei lovituri libere perfect executate de Claudiu Mentea. Tabela s-a închis la 1-1, scor echitabil dacă privim desfășurarea de ansamblu a meciului, unde am văzut la lucru 2 echipe foarte motivate.

Ultimul meci a opus Optaros si Deloitte. Echipele s-au anulat reciproc în prima repriză, care a consemnat un rezultat alb, singurul meci al serii în care nu s-a înscris nici un gol până în pauză. Și poate că acesta ar fi fost și rezultatul final dar criza de efectiv a celor de la Optaros a însemnat acumularea oboselii și căderea fizică a acestora, astfel încât cei de la Deloitte au pus din ce în ce mai mult stăpânire pe teren, reușind să-și împingă adversarul în propria jumătate și să-și creeze numeroase ocazii de gol. Două din acestea s-au și materializat astfel încât scorul final a fost de 2-0.

Rămâneți conectați online pe București FM pentru a afla evoluția echipelor corporatiste în cel mai interesant campionat de fotbal în sală din această iarnă.

Lasă un răspuns